Onderzoeksondersteuner voor het Toxicologisch laboratorium / Analist

Locatie: DEN HAAG, Nederland, Netherlands
Datum Geplaatst: 17-06-2019
Onderzoeksondersteuner voor het Toxicologisch laboratorium / Analist

Functie-omschrijving
Onze opdrachtgever heeft de vraag uitgezet om een gemotiveerde analist die als onderzoeksondersteuner het Toxicologisch laboratorium komt versterken. 
 
Het toxicologisch laboratorium houdt zich bezig met de labanalyses en technische research en development voor toxicologisch onderzoek in het kader van niet-natuurlijke overlijdensgevallen, mogelijke bedwelmingszaken, wegenverkeerswetzaken en ander onderzoek naar de invloed van alcohol, geneesmiddelen, drugs of vergiften op het menselijk lichaam en het gedrag.
 
Jij wordt als analist ingezet bij de uitvoering van verschillende onderdelen van het analytisch onderzoek. Je bent betrokken bij de registratie en het uitvullen van monstermateriaal, maar ook bij de uitvoering van analyses. Daarnaast kunnen  verschillende logistieke handelingen, het doen van bestellingen en kwaliteitregistraties tot je takenpakket horen.
 
Functie-eisen
Een voltooide opleiding (MLO) in de (analytische) chemie. Je hebt vaardigheden om administratieve en logistieke handelingen uit te voeren. Daarbij is het van belang dat je accuraat, resultaatgericht, kwaliteitsbewust werkt, maar ook dat je flexibel bent. Bij voorkeur ben je bekend met het werken met biologische materialen zoals bloed en urine. Je houdt van aanpakken en kunt plannen en organiseren. Je moet zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
 
Taken
Je zal bijdragen aan de analyse van alcohol in bloed en andere lichaamsmaterialen en aan de voorbereiding van andere analyses. Daarnaast voer je diverse administratieve en logistieke handelingen uit ter ondersteuning van het team, zoals het bijwerken van het referentiestoffenbestand, het bestellen van o.a. chemicaliën en laboratoriumartikelen en het opruimen van het magazijn.
 
Competenties uit het kernprofiel
  • Plannen en organiseren
  • Accuraat werken
  • Analyseren
  • Resultaatgerichtheid
  • Samenwerken
  • Zelfontwikkeling
  • Instrumentele ervaring met LC-MS en GC Headspace
  • Ervaring om te werken met bloed en/of urine is een pré 
 
Duur
Zo spoedig mogelijk voor 1 jaar
 
Ben jij de persoon die wij zoeken?
Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd, dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet.

#scientiq #analist #laboratorium #laborant #onderzoek #science #toxicologischonderzoek #toxicologie #analytischechemie #chemie
Contactpersoon vacature:

Job Brands
Business Manager
 
ScientiQ Staffing BV
Boundless in Laboratory Staffing 
 
Etnastraat 20
4814 AA Breda
+31 (0)76 548 13 20 
www.scientiq.eu

Skype: scientiq
Werken als laborant bij ScientiQ? - YouTube


 
 
of
this job portal is powered by CATS