Recruiter/ Intercedent Techniek & Engineering

Locatie: Breda, Noord-Brabant, Netherlands
Datum Geplaatst: 02-04-2019
 ScientiQ Staffing BV
 
Grenzen verleggen. Uitdagingen trotseren. Werken aan je toekomst. De top bereiken! Met de meest uitdagende banen en professionele begeleiding is ScientiQ Staffing de detacheerder bij uitstek voor vakspecialisten in de laboratoriumbranche.
 
Wegens een nieuw te starten afdeling Techniek & Engineering zijn wij op zoek naar een: 
 
Recruiter/ Intercedent Techniek & Engineering
 
De Functie:
In deze functie ben je zowel Recruiter als Account Manager. Juist die combinatie maakt deze functie zo leuk. In de buitendienst ga je actief op bezoek bij opdrachtgevers en regel jij zelf, door middel van telefonische acquisitie, de afspraken hiervoor. Ook bouw je bestaande relaties verder uit.
 
Tijdens je bezoeken ben je in staat om de wensen van de opdrachtgever in kaart te brengen en te vertalen naar een passende oplossing. Hierop stem je de mogelijkheden van onze dienstverlening af en kom je tot een succesvol samenwerkingsverband. 
 
Tevens ben je verantwoordelijk voor het invullen van de binnengehaalde opdrachten. Hiervoor ga je actief op zoek naar kandidaten. In gesprekken met hen breng je de wensen en ervaringen in kaart om te komen tot een passende match. 
 
Belangrijk in deze functie is dat je het leuk vindt om afwisseling te hebben, je prioriteiten kunt stellen en een kick krijgt van het behalen van commerciële successen! Je gaat een nieuwe afdeling opbouwen, uitbouwen en in de toekomst wellicht ook aansturen. 
 
 
Eisen:
Voor deze gecombineerde functie is het van belang dat je een HBO-diploma hebt en in het bezit bent van een rijbewijs. Affiniteit met techniek en engineering is belangrijk voor deze functie. Wellicht ben je succesvol in een soortgelijke functie, maar toe aan een nieuwe stap. Dan zijn we naar jou op zoek. 
 
Verder ben je initiatiefrijk en koppel je commerciële daadkracht aan goede dienstverlening. Je haalt voldoening uit zakelijke successen, zonder de persoonlijke benadering uit het oog te verliezen. Je kunt goed luisteren en beschikt over het inlevingsvermogen om mensen aan te voelen. Je bent altijd bereid een stap meer te doen voor zowel opdrachtgevers als medewerkers. 

Wij bieden:
Een goed salaris, een interessante bonusregeling, auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop. Je sluit aan bij een dynamisch, pro-actief en collegiaal team binnen onze vestiging in Breda. 
 
Contactpersoon vacature:

Remco Lanooij 
Managing Director
 
ScientiQ Staffing BV
Boundless in Laboratory Staffing 
 
Etnastraat 20
4814 AA Breda
+31 (0)76 548 13 20 
www.scientiq.eu
 
 
of
this job portal is powered by CATS