Projectleider Laboratorium

Locatie: Leeuwarden, Friesland, Netherlands
Datum Geplaatst: 24-01-2019
Onze klant is een internationale groene kennisinstelling, waar ze met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door toegepast onderzoek binnen diverse lectoraten. Ze leiden proactieve professionals op, die op een verantwoorde en ondernemende wijze een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.
                                                      
De klant verzorgt diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, Associate degrees en cursussen en verricht toegepast onderzoek vanuit onderwijslocaties in Leeuwarden en Velp.
 
Omschrijving afdeling:
De Facilitaire Dienst binnen onze school draagt zorg voor goede huisvesting en facilitaire dienstverlening voor studenten en medewerkers. Het betreft hier met name onderhoud en beheer van gebouwen en het leveren van facilitaire diensten zoals catering, schoonmaak, beveiliging, reprofaciliteiten enzovoort. De Facilitaire Dienst is op de twee vestigingen van onze hogeschool aanwezig en bestaat in totaal uit een team van circa 35 medewerkers.
 
De Facilitaire Dienst heeft diverse projecten onder zijn verantwoordelijkheid, dan wel speelt een actieve rol in diverse organisatie brede projecten zo ook het project laboratoria en voedingsmiddelenhal. Voor dit specifieke project zoeken wij een projectleider die als een spin in het web kan fungeren tussen het onderwijs enerzijds en de ondersteunende diensten anderzijds.
 
Functie inhoud:
Voor deze bijzondere en veelzijdige rol zoeken wij een kandidaat die zijn/haar lab-achtergrond op een andere manier wil inzetten. Als onderdeel van een klein team houd jij je bezig met diverse kleine projecten gericht op de inrichting, veiligheid en het onderhoud van de diverse laboratoria binnen Van Hall Larenstein, locatie Leeuwarden en incidenteel jn Velp.
Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de aanschaf en installatie van nieuwe laboratoriumapparatuur of de inrichting van een nieuwe laboratoriumruimte. In deze rol werk je samen en denk je mee met docenten en onderzoekers over de toekomst van het onderwijs in de laboratoria Je maakt vanuit je laboratoriumachtergrond de vertaalslag vanuit de vraag van de afdeling naar een concreet en haalbaar plan en ben je verantwoordelijk voor de realisering en de implementatie van het plan. Je bewaakt deadlines en stuurt (mogelijk) een klein projectteam aan en je werkt nauw samen met de beheerder chemicaliën.
Het gaat om een erg diverse rol voor een kandidaat met affiniteit voor veiligheid, techniek en uitstekende communicatieve vaardigheden.
Functie eisen:
- Je hebt een afgeronde Bsc /HLO opleiding richting chemie, biochemie, biotechnologie, engineering, Chemische Technologie of aanverwant;
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met laboratoriumbeheer (biologie, food, farma of chemie);
- Je hebt affiniteit met techniek en bredere ervaring met biologische en/of chemische analyses en apparatuur in de chemische en/of de voedingsmiddelentechnologie;
- Je hebt kennis van allerlei veiligheidsprotocollen en de implementatie en control ervan (ISO 14001 en HACCP);
- Je kunt goed samenwerken met en bent een goede gesprekspartner voor het onderwijs en andere labgebruikers;
- Je hebt ervaring met projectuitvoering en -aansturing;
- Je hebt ervaring met financieel beheer van projecten;
- Je kunt goed overtuigen en hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal.
Wij bieden:
Een leuke afwisselende baan voor een jaar, met kans op verlenging bij goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring behorende bij salarisschaal 9 CAO-HBO en bedraagt minimaal € 2.704,41 en maximaal
€ 3.726,34 bruto per maand bij een volledige werkweek.
 
 
 
Contactpersoon vacature:

Job Brands
Business Manager
 
ScientiQ Staffing BV
Boundless in Laboratory Staffing 
 
Mozartlaan 7
4837 EH  Breda
+31 (0)76 548 13 20 
www.scientiq.eu

Skype: scientiq

 
 
of
this job portal is powered by CATS